01

Slimme veilige verdeelsystemen met medicijnrol

De medicatie wordt verdeeld op basis van Individuele Medicatie Voorbereiding (IMV).

We zorgen er voor dat het geheel aan medicatie kant-en-klaar bij u aan komt wat een belangrijke tijdbesparing brengt voor het verplegend personeel.

Door gebruik te maken van doorgedreven automatisatie én het printen van het medicatieschema op de medicatiestreng zorgen we tevens voor een veilig systeem waarbij de kans op medicatiefouten zo minimaal mogelijk gehouden wordt.

Er zijn verschillende slimme verdeelsystemen mogelijk, steeds afgestemd op uw interne werking.

Lees verder
02

Partner in medicatiemanagement

Farmazorg gaat verder dan het louter leveren van medicatie. We helpen u met het dagelijks verbeteren van uw medicatiebeheer.

Wij begeleiden uw medewerkers en geven op regelmatig opleidingen over diverse thema’s.

Naast de farmaceutische zorg screenen wij actief de individuele medicatieschema’s met u. Zo helpen we om de factuur voor uw bewoners zo laag mogelijk te houden én waarborgen we een kwalitatieve farmaceutische zorg!

Bovendien nemen wij het voorraadbeheer, het voorschriften- en attestenbeheer voor onze rekening en ontlasten hier maximaal uw verpleegkundigen.

03

Gepersonaliseerde aanpak

Farmazorg werkt op maat en wens van elke zorginstelling. Er zijn geen twee dezelfde klanten!

We kijken samen met u wat voor u de beste werking is en passen onze leveringswijze hierop aan. Ook koppelen we met álle zorgpakketten (CareSolutions, Corilus, Cevi, etc) en bouwden we een ruime kennis uit in het gebruik van deze. Zo kunnen we steeds optimaal werken in uw omgeving en is er geen verandering in uw huidige werking.

Bovendien evalueren we op regelmatige basis onze samenwerking zodat wij steeds de meest efficiënte werking voor uw woonzorgcentrum of zorginstelling kunnen garanderen. Er zijn verschillende leverings- en samenwerkingswijzes mogelijk en veranderen die kosteloos indien gewenst.

04

Kwaliteit en service voorop!

Farmazorg draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel. Klantvriendelijkheid, communicatie, bereikbaarheid en opvolging van de goede werking staan hierin voorop.

We staan bekend om de vriendelijkheid en toegankelijkheid van onze medewerkers. Dit zorgt voor open communicatie met het verplegend personeel en dus de beste zorgen voor uw bewoners!

We zetten sterk in op optimale communicatie tussen de verpleging en de apotheek met het Farmazorg Zorgplatform, een uiterst gebruiksvriendelijke 100% GDPR veilige tool die zorgt voor een vlotte en vooral foutloze communicatie.

Daarnaast zijn we ook altijd bereikbaar, 24u/24u, 7d/7d, steeds mét kennis van zake om u snel verder te helpen.

We wijzen een vast contactpersoon toe voor dagelijkse vragen én komen maandelijks langs ter opvolging omtrent de werking.

05

Voor élk woonzorgcentrum en zorginstelling een oplossing

Farmazorg levert aan diverse actoren in de zorgsector: woonzorgcentra, instellingen voor personen met een beperking, thuiszorg, zorg- en serviceflats, etc

Wij hebben een oplossing voor elke type instelling of zorgverlener.

Graag meer info gewenst? Neem vrijblijvend contact met ons omtrent onze oplossingen en wat we voor u kunnen betekenen. We komen graag bij u langs.