TROEVEN
  • Gratis tijdens de lancering, je betaalt enkel je medicijnen
  • Handig verpakt: per dag en uur
  • Geen pillendoos meer nodig

Hoe werkt het?

01

Jouw medicijnrol aanvragen

Je kan je medicatieschema doorgeven via onze website. Je kan met je smartphone of tablet een foto nemen en daarna selecteren. Of je kan jouw medicatieschema inscannen en opladen met je computer.

Liever eerst nog een woordje uitleg? Geen probleem. Kom vrijblijvend langs in één van onze 4 apotheken of neem telefonisch contact met ons op. Wij nemen tijd om al je vragen te beantwoorden.

02

Wij sorteren uw pilmedicatie

Farmazorg beschikt over verschillende robotten voor de geautomatiseerde herverpakking van medicatie in medicatiezakjes, per patiënt, per dag en per innamemoment.

Doordat iedere patiënt met onze medicijnrol zijn medicatie direct op volgorde van inname krijgt wordt de therapietrouw verhoogd! Bovendien is het handig in gebruik dankzij vermelding van dag en uur (in groot) in het groot op je medicatiezakje.

03

100% veilig

We controleren automatisch de inhoud van ieder medicatiezakje met de hulp van meerdere controlerobotten.

Hiermee verkleint Farmazorg sterk de kans op fouten dankzij een maximale automatisatie van processen voor het klaarzetten van medicatie.

04

Geen pillendoos meer nodig

Je kent het wel, de dagelijkse klus van het "strips-uitdrukken" en sorteren van de tabletjes. Of misschien vul je iedere week zelf een medicijn-verdeeldoos om te voorkomen dat je jouw medicijnen vergeet in te nemen, of de medicijnen door elkaar haalt. Dat kost tijd, met kans op menselijke fouten.

De oplossing is de Farmazorg medicijnrol: een gesorteerde rol medicijnzakjes voor een bepaalde periode met een afgesloten zakje per innamemoment

Probeer het uit en ontdek hoe veilig en eenvoudig de medicijnrol voor u kan zijn.