Slimme veilige verdeelsystemen met medicijnrol

Tijdbesparing voor het verplegend personeel

Geautomatiseerd verpakken van medicatie

Bij ieder verdeelsysteem maken we gebruik van doorgedreven automatisatie om de kans op medicatiefouten zo minimaal mogelijk te houden. Zo verpakken we volledig geautomatiseerd medicatie per patiënt en per innamemoment tot een medicijnrol en hebben we diverse interne controle mechanismen.

Dankzij het gebruik van de dagelijkse medicijnrol komt er heel wat tijd vrij voor het verpleegteam omdat het grootste deel van de klaarzet gebeurt door Farmazorg. Het intern klaarzetten en toedienen van medicatie verloopt hierdoor gemakkelijker en efficiënter.

Farmazorg NV 50

Foutloze klaarzet van medicatie voor uw bewoners

Doorgedreven automatische controle van ieder medicatiezakje

We beschikken over de verschillende robots en controletoestellen die het mogelijk maken om het klaar zetten van medicatie voor uw woonzorgcentrum of zorginstelling maximaal te automatiseren.

Voor iedere medicatierol doen we een gerobotiseerde nauwkeurige controle van ieder individueel medicatiezakje. De controlemachine inspecteert iedere medicatiezakje met behulp van foto technologie op juistheid van inhoud in vergelijking met het voor de patiënt voorziene medicatieschema.

Dankzij deze technologie reduceren we de kans op fouten tot een absoluut minimum.

Farmazorg NV 41

Minimaliseren van de kans op medicatiefouten bij toediening

Veilig systeem voor de patiënt

Farmazorg print het volledige medicatieschema van iedere patiënt van het woonzorgcentrum of zorginstelling af op de medicatiezakjes. Dit is uniek voor de Farmazorg medicijnrol.

Dit zorgt er voor dat het verpleegkundig personeel bij het toedienen van de medicatie het volledige overzicht heeft per innamemoment wat opnieuw de kans op medicatiefouten verder verkleint.

De combinatie van doorgedreven automatisatie én het printen van het medicatieschema op de medicatiestreng zorgt voor een veilig systeem waarbij de kans op medicatiefouten bij toediening zo minimaal mogelijk gehouden wordt.

Apotheek Farmazorg Westkerke 140 2

Efficiëntie door best mogelijke afstemming op uw interne manier van werken

Verschillende slimme verdeelsystemen mogelijk

Er zijn verschillende verdeelsystemen en samenwerkingswijzes mogelijk. Er kan gekozen worden voor een levering per week of per dag, voor enkel een medicatierol, voor een kant-en-klare medicatiecassette, etc

Farmazorg werkt volgens een visie van medicatie op maat. Ook maakten van dagdagelijks leveren van medicatie aan het woonzorgcentrum of zorginstelling ons handelsmerk.

Apotheek Farmazorg Westkerke 81
Graag meer info gewenst? Neem vrijblijvend contact met ons omtrent onze oplossingen en wat we voor u kunnen betekenen. We komen graag bij u langs.