Veelgestelde vragen

Levering

Online bestellen en betalen op de Farmazorg website is gemakkelijk.
Hoeveel bedragen de leveringskosten/verzendkosten?

Voor België: Voor aankopen met een totaalwaarde minder dan €39,00 betaalt u €3,95 per bestelling bij verzending in België. Voor aankopen meer dan €39,00 worden de verzendkosten automatisch afgetrokken.

Voor Nederland: Voor aankopen met een totaalwaarde minder dan €79,00 betaalt u €6,95 per bestelling bij verzending naar Nederland. Voor aankopen meer dan €79,00 worden de verzendkosten automatisch afgetrokken.

Naar welke landen kan ik mijn pakje laten leveren?

Farmazorg levert in België en Nederland. Voor bestellingen buiten België en Nederland, gelieve contact op te nemen met onze klantendienst.

Wat is de leveringstermijn? Wanneer mag ik mijn pakje verwachten?

Uw bestelling is belangrijk voor ons. Alles wordt in het werk gesteld om een spoedige levering te garanderen. Wij behandelen uw bestelling de dag van de order of de daarop volgende werkdag. Indien uw pakketje volledig is en klaar voor verzending krijgt u een e-mail waarin staat dat de zending is verzonden. Dit betekent dat het pakketje is verzonden uit ons sorteercentrum en klaar staat voor ophaling van de koerierdienst.

Bestellingen die op weekdagen (van maandag tot donderdag, met uitzondering van feestdagen) worden geplaatst, worden binnen 1 a 3 werkdagen geleverd in België. Voor bestellingen naar Nederland is dit binnen de 2 a 5 werkdagen afhankelijk van de koerierdienst. Hou er ook rekening mee dat er veel producten moeilijk leverbaar zijn de dag van vandaag. Dit kan ook een vertraging met zich meebrengen, we nemen hiervoor echter altijd contact met u op.

Bestellingen die op vrijdag na 16u worden geplaatst en in het weekend worden de eerstvolgende werkdag, in de regel een maandag, verwerkt en verzonden. In het weekend worden geen leveringen verwerkt.

Indien er vertraging of eventuele stock problemen zijn, wordt u sowieso per mail op de hoogte gebracht hiervan.

Mijn pakketje is beschadigd. Wat moet ik doen?

Wanneer de kwaliteit van uw pakket bij levering betwistbaar is (gescheurd, gedeukt, nat…) kan u best meteen de afgifte weigeren. Dit doet u door niet te tekenen voor ontvangst. De koerier neemt het pakket dan mee terug. Gelieve met ons contact op te nemen voor een nieuwe levering: webshop@farmazorg.com

Stelt u de schade vast na ontvangst van het pakket? Neem dan best meteen foto’s van het pakket, de binnenverpakking, de beschadigde producten en uw bestelbon. Deze zijn immers nodig om u een efficiënte oplossing te kunnen aanbieden. Stuur ze binnen de 3 kalenderdagen na ontvangst aan onze klantendienst via e-mail naar webshop@farmazorg.com

Ik was niet aanwezig op moment van de levering? Waar kan ik mijn pakje vinden?

Farmazorg werkt met Bpost. Bpost levert standaard 1x op het aangegeven adres. Bij afwezigheid ontvang je een afwezigheidsbericht in je brievenbus waar en wanneer jouw pakje beschikbaar zal zijn om op te halen.
Meer informatie over de status van jouw levering, kan je terugvinden via de track & trace e-mail van Bpost.

De leveringstermijn duurt langer dan normaal. Wat kan ik doen?

Wanneer een bestelling 1 à 2 dagen na de verwachte leveringstermijn niet aangekomen is, neemt u best contact op met Farmazorg. Wij onderzoeken de oorzaak en bieden u een eventuele alternatieve oplossing aan. U kan ons bereiken via telefoon en e-mail.

Kan ik mijn bestelling laten leveren op een ander adres dan mijn thuisadres of facturatieadres?

Ja. Bij het afrekenen van een bestelling, kan je steeds een nieuw leveradres of facturatieadres ingeven. Je hebt de mogelijkheid diverse adressen in te geven in uw adresboek wanneer u aangemeld bent met uw persoonlijk account. Zo kan u met slechts een klik het gewenste afleveradres of facturatieadres selecteren.
Het is niet mogelijk om je bestelling te laten leveren op een postkantoor of postpunten of pakketautomaten.