Veelgestelde vragen

Betaling

Betalen op de Farmazorg webshop is 100% veilig
Kan ik veilig online betalen?

De betaling zelf verloopt via de beveiligde website van Mollie, onze betaalpartner. Na het bestelproces op de website van Farmazorg kom je automatisch terecht op de beveiligde site van Mollie. Jouw versleutelde betaalgegevens zijn via een beveiligde SSL-verbinding ingevoerd in hun systeem. Daardoor zal er nooit kritische betaalinformatie van jouw opgeslagen worden op onze website of doorgeven worden aan Farmazorg. Wij ontvangen enkel een akkoord van betaling, onmiddellijk nadat de transactie voltooid is. Op die manier verzekeren wij jouw maximale veiligheid en kan je jouw online betaling in alle vertrouwen afhandelen.

Hoe kan ik betalen? Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

Online betalen kan op meerdere manieren: pc banking/home banking, via overschrijving of via uw bankapp. U ziet de betaalopties bij afrekening.
Ongeacht het betaalmiddel dat je kiest, wordt jouw betaling volledig veilig behandeld via onze betalingspartner Mollie.
Het is niet mogelijk om te betalen via overschrijving of onder rembours.

Ik ben niet zeker dat de betaling correct afgerond werd, wat kan ik doen?

Wanneer jouw betaling op een succesvolle manier werd afgerond, zal een bevestigingscherm getoond worden op de website. Daarnaast zal je ook steeds een bevestigingsmail ontvangen van Farmazorg op het door jou opgegeven e-mailadres waarin jouw bestelling beschreven staat en dat je betaling correct werd ontvangen. Indien je een probleem hebt ondervonden bij het betalen van je bestelling, is het aan te raden zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst. Dit kun je eenvoudig doen via ons contactformulier of door met ons contact op te nemen op nummer: 059/77.77.77
Ook als je denkt een vergissing gemaakt te hebben bij het ingegeven van je bestelling neem je best met ons contact op.